• Účelové cvičenie

          • Vo štvrtok, 26.10.2023 sme mali na našej škole účelové cvičenie – teoretickú časť. Veľmi nás teší spolupráca so Strednou zdravotníckou školou (SZŠ), ktorá nám pravidelne zabezpečuje teoretické a praktické ukážky prvej pomoci. Osobitne ďakujeme p. Špánikovej, ktorá spoločne s dievčatami zo SZŠ pripravila pre naše deti zaujímavé stanovištia. Deti sa dozvedeli nielen to, ako sa to robí, ale každý si mohol vyskúšať resuscitáciu na figuríne dospelého aj dieťaťa, zastavovali krvácanie a ošetrovali rany, vyskúšali si, čo robiť v prípade bezvedomia a pod. Veľký úspech mali okuliare, ktoré simulovali opitosť, pomocou ktorých si vyskúšali, ako vidí človek pod vplyvom alkoholu a ako ťažko sa mu čo i len chodí. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

          • DEŇ JABLKA

          • Žiakov v našej školskej jedálni privíta kútik s informáciami na tému DEŇ JABLKA, ktorý pripravil kolektív ŠJ. 

            A v piatok pri obede si môžu stravníci aj  pochutnať na šťavnatom jabĺčku. 

          • ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ - BEH ZDRAVIA

          • V piatok 29.9. sme mali celoklubovú športovú akciu - BEH ZDRAVIA. Vyhral každý, kto🏃‍♂️🏃‍♀️🏃🏃‍♀️ do cieľa, lebo urobil niečo pre svoje zdravie💗. Predsa len niekto musí byť na stupienku víťazov 🥇🥈🥉, lebo je to súťaž 🙂. V galérii sú naši najúspešnejší športovci v jednotlivých kategóriách. Navzájom si merali sily dievčatá 1.roč., 2. roč. a 3. + 4. roč.; chlapci 1. roč., 2. roč. a 3. + 4. roč. Všetkým srdečne blahoželáme sme mali celoklubovú športovú akciu - BEH ZDRAVIA. Vyhral každý, kto🏃‍♂️🏃‍♀️🏃🏃‍♀️ do cieľa, lebo urobil niečo pre svoje zdravie💗. Predsa len niekto musí byť na stupienku víťazov 🥇🥈🥉, lebo je to súťaž 🙂.

            V galérii sú naši najúspešnejší športovci v jednotlivých kategóriách. Navzájom si merali sily dievčatá 1.roč., 2. roč. a 3. + 4. roč.; chlapci 1. roč., 2. roč. a 3. + 4. roč. Všetkým srdečne blahoželáme.