• „Spoločne za čisté mesto”

          • 19. apríla 2024 sme sa aj my zapojili do akcie, ktorú organizovalo mesto Považská Bystrica  v rámci akcie „Spoločne za čisté mesto”, ktorá je súčasťou svetovej iniciatívy „Upracme Slovensko”.                                      Pohrabali, pozametali a vyčistili sme školský areál a jeho okolie a chceme veriť, že naša snaha o čisté a upravené prostredie vydrží čo najdlhšie.

          • Digitálny svet

          • It technológie, digitálny svet, multimediá ovládli náš svet. Moderný svet. Už si svet bez televízora, smartfónu, tabletov, internetu, sociálnych sietí nevieme ani predstaviť. Digitálny svet,to ako ako aj ten reálny, prináša mnoho radostí ale aj nástrah. Ako sa v tomto prostredí pohybovať bezpečne si pripomenuli naši ôsmaci prostredníctvom prednášky a videií na tému ,,Digitálny svet,, v Považskom osvetovom stredisku v Považskej Bystrici.

          • PIATACI NAVŠTÍVILI MUZIKÁL ,,Ak veríš zázrakom..." NA NOVEJ SCÉNE V BRATISLAVE

          •  Novú scénu v Bratislave môžeme považovať tak trochu za našu domovskú.Veď po deviatakoch a šiestakoch mali možnosť 4.4. 2024 vzhliadnuť na doskách jej javiska aj piataci muzikál Ak veríš zázrakom...Mnohí z nich po prvýkrát pocítili ozajstnú chuť profesiálneho divadla. Precízne tanečné i spevácke výkony, krásne kostýmy, fascinujúca hra svetiel...to všetko umocnené hrou živého orchestra a miestami priamo pod pódiom, vďaka ktorým sme sa stali priamou súčasťou deja... Ku krásnemu kultúrnemu zážitku sa pridal i historický z prehliadky Starého mesta. A na záver sme si dopriali trošku malej nákupnej horúčky v nákupnom centre v Eurovei. Veď drobné darčeky patria k správnej exkurzii, rovnako ako pekné spomienky.Tie zostanú určite na celý život...