• Beseda s baníkom

          • V jedno piatkové ráno bolo pre žiakov štvrtého ročníka niečím výnimočné. O baniach, spôsobe ťažby, ale i o veľkom kamarátstve a spolupráci medzi baníkmi nám prišiel povedať  odborník na slovo vzatý pán Javorský.  Okrem pútavého rozprávania a zážitkov si pre žiakov pripravil aj fotky, ako to v takej bani vyzerá, či stroje, ktoré sa využívajú pri ťažbe uhlia. Ďakujeme za zaujímavú a pútavú hodinu, ktorá priniesla veľa nielen žiakom, ale i nám dospelým. 

          • Učíme sa zábavne

          • Žiaci 9.B spolu s pani u. Hlávkovou si pripravili pre našich tretiakov zaujímavú hodinu prírodovedy. Deviataci sa ocitli v netradičnej úlohe učiteľov a ich žiaci – tretiaci si svoje teoretické poznatky overili aj v praxi. Spoločne  v skupinách robili pokusy s naklonenou rovinou, vyskúšali si trenie aj treciu silu. A ešte aj čosi naviac! Sami zapájali vodiče a rozsvietila sa žiarovka, či zazvonil zvonček. Zo spoločnej hodiny si tretiaci odniesli veľa zážitkov a už teraz sa tešia na hodiny fyziky, ktorá ich čaká vo vyšších ročníkoch. Ďakujeme!  

          • Kúzelná fyzika

          • Skvelý deň sme zažili v CVČ s „kúzelníkom“ – učiteľom fyziky. Zdá sa Vám fyzika ťažká? Zložitá? Nám už nie.  Slová ako magnetizmus, magnetická levitácia, trenie, základy optiky, vztlaková sila, hustota látok a iné ťažké pojmy nám už nerobia problém.  Boli sme zasvätení  do tajomstiev tejto náročnej vedy a zároveň sme si mohli svoje poznatky vyskúšať sami.  Zaujímavé pre nás bolo aj zistenie, že ľudské oko dokáže rozpoznať len tri základné farby – zelená, modrá, červená. Ostatné farby vznikajú zmiešaním týchto farieb v našom mozgu. A ešte aj toto nás zaujalo:  okrem farieb farebného spektra dúhy, ktoré vidíme, existuje aj ultrafialová a infračervená.  Veľmi sa tešíme, že na II. stupni sa budeme môcť venovať tomuto zaujímavému predmetu.

          • Hádzaná


          • Poviete si, čím môže byť taká hádzaná výnimočná... Chodím na ňu, hrám ju, pozerám....
            Pre Vás bol možno piatok 9.02.2017 obyčajným dňom, no my – žiaci tretieho a štvrtého ročníka sme
            sa rozhodli ísť podporiť a povzbudiť svojich spolužiakov, ktorých čakal športový deň plný zápasov.
            Dúfame a veríme, že aj my sme malou čiastkou prispeli k pohode a istému sebavedomiu hráčov
            a tešíme sa na ďalšie zápasy.  Rapkáče, ruky aj hlasivky máme pripravené.

        • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE
          • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE

          • Oznamujeme stravníkom, že na posledné dva dni mesiaca december 2017 (21. a 22. 12. 2017)  sa bude možné odhlásiť najneskôr  do 20. 12. 2017 do 13,30 hod.

            V prípade ochorenia si stravníci budú môcť neodhlásený obed zobrať do obedára.

            POZOR: stravníci, ktorí patria do kategórie hmotná núdza sa budú môcť poslednýkrát odhlásiť dňa 5. 12. 2017 a to do 13,30 hod.

            Príjemné vianočné sviatky Vám praje kolektív ŠJ.

          • Prvenstvo na geografickej olympiáde

          • Vedomosti získané na vyučovacích hodinách geografie opäť pretavila do výnimočného výsledku. Hovoríme o Valérii Kvaššayovej z VIII.B triedy, ktorá si tento školský rok prvýkrát spoločne s ďalšími žiakmi druhého stupňa vyskúšala celoštátne kolo geografickej olympiády kategórie Q (https://www.gqiq.sk/). 7. decembra so zvedavosťou otvárali test a snažili sa čo najrýchlejšie zvládnuť odpovede na 30 otázok. Boli rozdelení do štyroch vekových kategórií, ale riešili ten istý, vianočne ladený test. Valéria ho zvládla na 100% a zo všetkých 1844 účastníkov aj najrýchlejšie, a preto vyhrala nielen vo svojej kategórii, ale získala aj absolútne víťazstvo. Blahoželáme!!

          • Vianočné trhy

          • Vo štvrtok  07. decembra sa našou školou šírila nezameniteľná vôňa – vôňa medovníkov, vianočných oplátok, kapustnice  a vianočného punču, podfarbené krásnymi piesňami v podaní ľudovej hudby súboru Považan. Dôvod bol jednoduchý -  piaty rok vianočných trhov  na „sedmičke“.

             V rámci nich  mohli žiaci,  rodičia ale aj obyvatelia nášho sídliska na vlastné oči vidieť kumšt pečenia vianočných oplátok, vyrobiť si vianočné dekorácie v tvorivej dielničke, ochutnať pravý sedmičkový vianočný punč a kapustnicu. Popri tom všetkom, v príjemnej vianočnej atmosfére, si mohli všetci zúčastnení nakúpiť vianočné výrobky, vyrobené našimi  žiakmi, pedagógmi a šikovnými rodičmi.
             

            Nuž takto sme   na našej škole spoločne strávili príjemný predvianočný podvečer a pripravili sa na príchod vianočných sviatkov.

          • Vianočné tvorivé dielne

          • Vianočné tvorivé dielne otvorili adventný čas príprav na našej škole. Všetko sa začalo už ráno premenou tried na dielne. Deti ráno prichádzali do tried pripravené na tvorivú prácu, pri ktorej im pomáhali pani učiteľky, rodičia i starí rodičia. V každej triede deti vytvárali práce s vianočnou tematikou: svietniky z voňavého ihličia, či z dreva, rôzne ozdoby na stromček, čajové stromčeky, adventné vence, darčekové tašky, anjelikov a iné dekoračné predmety. Deti boli snaživé, šikovné a kreatívne. V ich očiach sme videli radosť a nadšenie, že môžu niečo vlastnoručne zhotoviť. Už sa veľmi tešia, ako sa budú ich výrobky páčiť a urobia radosť kupujúcim na nadchádzajúcich vianočných trhoch.

          • Pasovanie prvákov

          •      23. november bol pre prvákov  výnimočný. Boli pasovaní do cechu školského.

                 Navštívil ich  mimozemšťan Kuko, ktorý chcel spoznať, čo robia prváci na našej planéte Zem. Čarovnou krajinou školákov  ho doprevádzala pani učiteľka, ktorej pomáhali žiaci – prváci. Kuko s deťmi navštívil šesť krajín – Čítankovo, Matematikovo, Prvoukovo, Šikulkovo, Spievankovo a Športovkovo. Každú krajinu deti predstavili krátkou básničkou a pomohli Kukovi splniť jednoduché úlohy. Ukázali svoju šikovnosť a vedomosti, ktoré už nadobudli v škole. Nechýbal ani  veselý spev a tanec. Za každú úlohu dostali malú odmenu a mali radosť, že pomohli Kukovi.

                Pred slávnostným pasovaním ešte zložili prvácky  sľub, zaspievali prvácku hymnu a až potom boli pasovaní do cechu školského. Ako darček a spomienku  na tento krásny deň dostali šiltovku s nápisom školy, pasovací dekrét a sladkosti.

                Verím, že pre všetkých prváčikov a ich rodičov bol tento deň nezabudnuteľným zážitkom.

                                                                                                                                                          Mgr. Tatiana Jakubcová

          • Deň slaných veterníkov alebo Európsky deň cystickej fibrózy

          •     Dňa 21.novembra sa žiaci 1.B zapojili do akcie – Európsky deň cystickej fibrózy alebo Deň slaných veterníkov.    

                 Vyučovanie sa začalo netradične  - tvorivou dielňou, kde si deti vyrábali veterné vrtuľky ako symbol  kvalitného nádychu a výdychu. Ten je totiž veľmi náročný pre deti s cystickou fibrózou. Aby sa im lepšie dýchalo, musia denne absolvovať množstvo inhalácii a dychových cvičení. Niektoré z týchto cvičení si deti vyskúšali a prinieslo im to veľa zábavy. Fúkali cez slamku do loptičky, robili bublinky do pohára s vodou, fúkali do papierovej trúbky, do bublifuku a nafukovali farebné balóny. Deti plnili všetky úlohy s nadšením a radosťou a preto dostali za odmenu sladký koláčik – veterník.

                Všetky pomôcky, vďaka ktorým sme prežili zaujímavý deň, nám zabezpečila pani Zigová – mamička našej žiačky.

                                                                                                                                                        Mgr. Jakubcová

          • Návšteva muzikálu „Rómeo a Júlia“ v Bratislave

          •         21. november 2017. Deň ako každý iný, pre našich deviatakov a niektorých ôsmakov predsa výnimočný. Väčšina z nich sa po prvýkrát vybrala do Bratislavy, aby navštívili ozajstný muzikál v ozajstnom profesionálnom divadle – na  Novej scéne v Bratislave.

                   Ráno sme sa všetci zobudili do sychravého a upršaného novembrového dňa. Navzdory nepriaznivému počasiu sme sa vydali na literárnu exkurziu do nášho hlavného mesta. Po prekonaní typických ranných bratislavských kolón sme dorazili do prvého cieľa v Záhorskej Bystrici, kde sme navštívili televíziu Markíza. Najviac nás zaujalo moderné štúdio, z ktorého sa vysielajú Televízne noviny.  So záujmom sme si prezreli priestory pre vysielanie Telerána a stretli sa s niektorými redaktormi spravodajstva. Naša ďalšia trasa viedla do historického centra Bratislavy, kde sme prešli od korunovačného Dómu svätého Martina, popod Michalskú bránu k starej budove Národného divadla. Keďže dážď sa stále nechcel umúdriť a nemal v úmysle prestať, pobrali sme sa do nákupného centra Aupark. Pokúpili sme rôzne drobnosti pre seba, blízkych, poniektorí aj vianočné darčeky. A potom to vypuklo. Zmätok, chaos pri prezliekaní v autobuse, výsledkom ktorého bola premena žiakov na elegantné mladé dámy a mladých pánov. Nasledoval totiž zlatý klinec celej exkurzie – odchod do divadla Nová scéna a zhliadnutie muzikálu, a to nie hocijakého. Išlo o svetoznámy príbeh Rómea a Júlie z pera veľkého majstra drámy Williama Shakespearea. Režisérom i choreografom slovenskej verzie je Ján Ďurovčík, slovenské texty vytvoril Ľubomír Feldek. Strhujúci dej, nádherné a podmanivé melódie a skutočne ohurujúce tanečné výkony nám miestami vyrážali dych, inokedy privodili stavy, z ktorých nás doslova mrazilo a naskakovali zimomriavky. Pri záverečnej scéne, keď obidvaja mladí hrdinovia zomierajú, nám vytryskli aj slzy smútku a dojatia. Na záver aplauz, neutíchajúci potlesk a zistenie, ako chutí ozajstný kultúrny zážitok. Taký, na ktorý ešte dlho nezabudneme.

            PaedDr. Alena Gašparíková

        • Výsledky informatickej súťaže  iBobor
          • Výsledky informatickej súťaže iBobor

          • Cieľom súťaže iBobor  je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie  u žiakov. Súťaž chce  posmeliť deti v intenzívnejšom a kreatívnejšom používaní moderných technológií pri učení sa. V školskom roku 2017/18 sa zapojilo do súťaže 25 detí z našej školy v troch kategóriách - Bobríci, Benjamini a Kadeti. Najúspešnejšími žiakmi boli Richard Bohunský -  4. B, Tomáš Mihalač - 5. B, Ľubomír Chabada - 7. A, Richard Malinkovič - 7. A a Valéria Kvaššayová - 8.B

             

          • Naši športovci ďakujú mestu

          • Žiaci športových tried našej školy – hádzanári, ďakujú mestu Považská Bystrica za finančnú podporu na dopravu na športové podujatia domáceho a medzinárodného významu.

             

            Prinášame prehľad niektorých tohtoročných medzinárodných a domácich podujatí našich žiakov:

             

            Majstri Slovenska ZŠ 2017

            Horný rad :  p. Dušan Porubský – tréner, Theodor Stoklasa, Marián Plšek, Marián

                                Maliar, Branislav Kvaššay, Matúš Oselský, Samuel Sokola, p. Václav

                                Straka – tréner,

             

            Dolný rad :  Lukáš Jánošík, Ladislav Gardian, Noel Lahdo, Marek Štefina, Matej

                               Krajči, Peter Likavec

             

                 V predposledný týždeň školského roka sa v hlohoveckej športovej hale „Na zábraní“ uskutočnili v rámci športovej olympiády žiakov základných škôl „KALOKAGATIE 2017“ Majstrovstvá Slovenska žiakov ZŠ v hádzanej. Po vyraďovacích bojoch v dvoch skupinách sa medzi najlepšie štyri kolektívy mladých hádzanárov z celého Slovenska prebojovali chlapci zo ZŠ Československej armády Prešov, ZŠ Komenského Trebišov, ZŠ Podzámska Hlohovec a ZŠ Slovanská Pov. Bystrica. Naši žiaci si vo veľmi náročnej skupine najskôr poradili s rovesníkmi zo ZŠ Československej armády Prešov, neskôr so žiakmi ZŠ Nábrežná Nové Zámky a napokon so študentami Gymnázia 1. mája Malacky. Zápasy prebiehali v športovej atmosfére, ktorú vytvorili žiaci usporiadajúcej školy. Ich úroveň vzhľadom na danú vekovú kategóriu bola veľmi dobrá. Pričinili sa o ňu všetky zúčastnené družstvá. Najviac sa darilo žiakom z Pov. Bystrice a Prešova, ktorí porazili svojich semifinálových súperov. Naši žiaci jednoznačne zdolali chlapcov zo ZŠ Komenského Trebišov a postúpili do finále. Tu v opakovanom zápase s hádzanármi zo ZŠ Československej armády Prešov zviedli súboj o 1. miesto a opätovne zvíťazili.

                 Za výborné výsledky našich žiakov, ktorí zvíťazili vo všetkých svojich zápasoch, všetkým ďakujeme a zároveň gratulujeme k zisku titulu „Majstra Slovenska v hádzanej žiakov ZŠ“! Je to neuveriteľné, ale v žiackych hádzanárskych kategóriách to je už 30. titul pre našu školu ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica.

             

            Výsledky Majstrovstiev Slovenska žiakov základných škôl

            KALOKAGATIA  Hlohovec  23. – 24.6.2017

             

            Skupina „A“ :

            ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto      - ZŠ s MŠ Bzovík 136                                   11 :   2

            ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                  - ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov               17 :   9

            ZŠ s MŠ Bzovík 136                              - ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                         9 : 18

            ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov          - ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto           15 : 12

            ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                  - ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto           17 :   9

            ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov          - ZŠ s MŠ Bzovík 136                                   18 :   4

             

            Poradie v skupine :

            1. ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                            3  3  0  0  52 : 27   6 b.
            2. ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov                   3  2  0  1  42 : 33   4 b.
            3. ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto                3  1  0  2  32 : 34   2 b.
            4. ZŠ s MŠ Bzovík 136       3  0  0  3  15 : 47   0 b.

             

            Skupina „B“ :

            ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov             - ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica            10 : 12

            G: Štefina – 6, Maliar – 3, Oselský – 2, Gardian – 1

             ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky                - Gymnázium 1. mája 8 Malacky                  12 : 10

            ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica       - ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky                     11 : 10

            G: Kvaššay – 6, Štefina – 2, Maliar – 2, Oselský – 1

            ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov             - Gymnázium 1. mája 8 Malacky                  13 : 10

            Gymnázium 1. mája 8 Malacky              - ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica            10 : 13

            G: Štefina – 4, Gardian – 3, Stoklasa – 2, Likavec – 1, Maliar – 1, Plšek – 1,

                 Sokola – 1

            ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky                - ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov                    9 : 13

             

            Poradie v skupine :

            1. ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica                3  3  0  0  36 : 30   6 b.
            2. ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov                      3  2  0  1  36 : 31   4 b.
            3. ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky                         3  1  0  2  31 : 34   2 b.
            4. Gymnázium 1. mája 8 Malacky                       3  0  0  3  30 : 38   0 b.

             

            Semifinále :

            ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov          - ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica              5 : 18

            G: Kvaššay – 4, Štefina – 3, Maliar – 3, Stoklasa – 3, Oselský – 2, Sokola – 2,

                 Jánošík – 1

            ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                  - ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov                    9 : 11

             

            Zápas o 7. miesto :

            Gymnázium 1. mája 8 Malacky - ZŠ s MŠ Bzovík 136                                               16 :   8

             

            Zápas o 5. miesto :

            ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto      - ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky                    11 : 19

             

            Zápas o 3. miesto :

            ZŠ Podzámska 35 Hlohovec                  - ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov              12 :   8

             

            Zápas o 1. miesto :

            ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica       - ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov                 13 : 11

            G: Maliar – 6, Štefina – 4, Sokola – 1, Oselský – 1, Stoklasa – 1

             

            Poradie :

            1. ZŠ Slovanská 1415/7 Pov. Bystrica
            2. ZŠ Českoslov. armády 2 Prešov
            3. ZŠ Podzámska 35 Hlohovec
            4. ZŠ Komenského 1962/8 Trebišov
            5. ZŠ Nábrežná 95 Nové Zámky
            6. ZŠ Nábrežná 845/17 Kys. N. Mesto
            7. Gymnázium 1. mája 8 Malacky
            8. ZŠ s MŠ Bzovík 136

             

            Finále 43. ročníka celoslovenskej súťaže mladších žiakov ZŠ, CVČ pre ročník 2016/2017

                 Dňa 8.6.2017 sa v mestskej športovej hale v Pov. Bystrici uskutočnil finálový turnaj 43. ročníka celoslovenskej súťaže mladších žiakov ZŠ, CVČ v hádzanej. Po vyraďovacích bojoch v základných a semifinálových skupinách sa medzi najlepšie štyri kolektívy mladých hádzanárov z celého Slovenska prebojovali chlapci zo ZŠ Mukačevská Prešov, ZŠ Nábrežná Nové Zámky, CVČ Dúha Hlohovec a ZŠ Slovanská Pov. Bystrica.

                 Na veľmi dobre zorganizovanej akcii zo strany usporiadateľov – MŠK Pov. Bystrica a ZŠ Slovanská 1415/7 v Pov. Bystrici, sa ako zástupcovia SZH zúčastnili Mgr. Silvia Priklerová a Ernö Kelecsényi, za Mesto Považská Bystrica PhDr. Peter Máťoš a Peter Zvak.

                 Zápasy prebiehali v športovej atmosfére, ktorú vytvorili žiaci usporiadajúcej školy. Ich úroveň vzhľadom na danú vekovú kategóriu bola veľmi dobrá. Pričinili sa o ňu všetky zúčastnené družstvá. Najviac sa darilo žiakom z Pov. Bystrice a Prešova, ktorí zviedli medzi sebou súboj o 1. a 2. miesto. Menej úspešní boli žiaci z Hlohovca a Nových Zámkov. Podelili sa o 3. a 4. miesto, taktiež po veľmi urputnom boji.

                 Korektným spôsobom sa rozhodovania zhostili rozhodcovia – Vladimír Pokorný, Peter Pastierik, Martin Klempa a Patrik Vanko.

            Výsledky :

            1.  ZŠ Slovanská Pov. Bystrica       -  CVČ Dúha Hlohovec                  11 : 10

            2.  ZŠ Mukačevská Prešov               -  ZŠ Nábrežná Nové Zámky        17 :   7

            3.  ZŠ Mukačevská Prešov               -  CVČ Dúha Hlohovec                  19 : 13 

            4.  ZŠ Slovanská Pov. Bystrica       -  ZŠ Nábrežná Nové Zámky        12 :   6 

            5.  CVČ Dúha Hlohovec                  -  ZŠ Nábrežná Nové Zámky        15 : 10

            6.  ZŠ Slovanská Pov. Bystrica       -  ZŠ Mukačevská Prešov              21 : 11 

                 Poradie :

            1.  ZŠ Mukačevská Prešov           3 3 0 0  57 : 31   6 b.

            2.  ZŠ Slovanská Pov. Bystrica     3 2 0 1  34 : 37    4 b.

            3.  CVČ Dúha Hlohovec               3 1 0 2  28 : 30    2 b.

            4.  ZŠ Nábrežná Nové Zámky       3 0 0 3  23 : 44    0 b.

                 Všetkým zúčastneným žiakom blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy a klubu. O strieborné medaily pre našu školu sa zaslúžili títo žiaciLukáš Štefina, Marek Roman, Samuel Kopernický, Tobias Urban, Adam Kvaššay, Filip Kvaššay, Adrián Porubec, Róbert Šesták, Jakub Badač, Adam Kucharík, Timotej Adam, Samuel Ďurec, Denis Lagíň, Artur Riljak, Michal Krátky, Alex Hradil a Filip Križan.

             

            Interbal Tatabánya

            Starší a mladší žiaci našej školy sa v januári zúčastnili na tradičnom medzinárodnom turnaji – Interbal v Tatabányi. Ani tentokrát nás nesklamali a podali veľmi dobré výkony a napokon v turnaji obsadili 3. a 4. miesto.

             

            Výsledky starší žiaci:

            MŠK Považská Bystrica  – ŠKP Bratislava                                      15 : 9   (6:4)

            MŠK : Krajčí, Mateášik – Stoklasa, Kašuba 1, Urík 2, Valášek 7, Oselský 1, Buday, Pastierik 2, Jánošík, Maliar 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Dabas KC VSE                                     14 : 20   (9:8)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 1, Urík 1, Valášek 7, Oselský 1, Buday 1, Pastierik 1, Jánošík, Maliar 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Kodály Z. ISK                                       9 : 19   (4:8)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 2, Urík 1, Valášek 1, Oselský 1, Buday 2, Pastierik 1, Jánošík, Maliar 1

             

            MŠK Považská Bystrica  – HK Nové Zámky                                   12 : 11   (4:6)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 2, Urík 2, Valášek 1, Oselský 2, Buday , Pastierik 4, Jánošík, Maliar 1

             

             

            Celkové poradie

            1. Dabas KC VSE                 8 bodov

            2. Kodály Z. ISK                   6 bodov

            3. MŠK Pov. Bystrica         4 body

            4. ŠKP Bratislava                  2 body   

            5. HK Nové Zámky               0 bodov

             

            Výsledky mladší žiaci:

            MŠK Považská Bystrica  – Slovan Modra                                      12 : 18   (8:10)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie 4, Orávik, Plšek 5, Šuba, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík, Janek, Gardian 2, Sokola 1

             

            MŠK Považská Bystrica  – HC Zubří                                              11 : 21   (4:12)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie , Orávik, Plšek 2, Šuba 1, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík, Janek 4, Gardian 2, Sokola 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Dabas KC VSE                                     12 : 11   (7:5)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie , Orávik, Plšek 4, Šuba, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardian 1, Sokola 5

             

            MŠK Považská Bystrica  – Kodály Z. ISK                                       12 : 11   (8:7)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Plšek 4, Šuba, Hrnčík, Karvaš 1, Zigo, Podstrásky, Petrík 1, Janek,  Gardian 1, Sokola 3

             

            MŠK Považská Bystrica  – HK Nové Zámky                                   16 : 15   (10:10)

            MŠK : Gajdoš,Kučera – Trabelssie 6, Orávik, Plšek 3,  Šuba, Hrnčík, Karvaš,  Zigo 1,  Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardian 2, Sokola 2

             

            Celkové poradie

            1. HC Zubří                        10 bodov

            2. Kodály Z. ISK                  6 bodov

            3. Slovan Modra                   6 bodov   

            4. MŠK Pov. Bystrica         6 bodov

            5. Dabas KC VSE                 2 body

            6. HK Nové Zámky              0 bodov

             

             

            COPOS CUP Pov. Bystrica

             

            MŠK Pov. Bystrica      - HK Kúpele Bojnice                                   16 : 10  (8:8)
            MŠK :
            Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa 1, Zendek, Valášek 5/1, Likavec, Oselský 4, Buday, Štefina 2, Pastierik 2, Maliar 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 2, A.Smetánka 2, Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka, K.Dúbravka 2, M.Dúbravka, Pazdera, Uhlíř 1, Hasák, Ostihoň 3, M.Oboňa

             

            HCB Karviná                - HK Topoľčany                                          19 : 15  (11:10)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 6, Noworyta 1, Jančička, Zamarsky 10/3, Hála, Bílek, Kurnik, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko 1
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 1, Želiska, Valent 1, Kober, Ondruš, Valko 7, Tóth, Babčan 4, Šípoš, Matejovič, Fábry, Kostolný 2

             

            ŠKP Bratislava            – MŠK Považská Bystrica                            6 : 13  (2:8)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 2, Ivány, Budinský 1, Šimončič 2/1, Varga, Kiss, Simonics, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 1, Popelka
            MŠK : Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 4, Likavec, Oselský, Buday, Štefina 3, Pastierik 1, Maliar 5/1

             

            HK Topoľčany             – Kodály Tatabánya                                    15 : 17  (7:8)
            HK:
            Škvarenina – Gregor, Vlnka 1, Želiska, Valent 2, Kober 4, Ondruš, Valko 2/1, Tóth 4, Babčan 2/1, Šípoš, Matejovič, Fábry, Kostolný
            Kodály: Szaák, Bogyó – Horváth 3/1, Farkas 1, Papp 5, Kamacsai 1, Székzky 1, Barabás 2, Bagi 4, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák, Zovits

             

            HK Kúpele Bojnice     – Tatran Prešov „B“                                     16 : 4  (8:3)
            HK Kúpele :
            Kuna – Sobota 3, Pračko, Holdoš 1, A.Smetánka , Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka 1, K.Dúbravka 7, M.Dúbravka, Pazdera 1, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 3/1, M.Oboňa
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec, Stašik, Kopaňa 2, Birkner, Biroš 1, Bencko 1, Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský

             

            HCB Karviná                – Tatran Prešov „A“                                 21  : 12  (11:8)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 1, Noworyta 4, Jančička 2, Zamarsky 11/3, Hála, Bílek 1, Kurnik 1, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 2, Lozák, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 3/1, Vaňo 1, Schnierez 2, Kubík, Matisko 2

             

            ŠKP Bratislava            - Tatran Prešov „B“                                         20 : 14 (11:7)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 5, Ivány, Budinský 4, Šimončič 1, Varga 1, Kiss, Simonics 2, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 7/3, Popelka
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec 4, Stašik 1, Kopaňa 4, Birkner 3, Biroš, Bencko 2, Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský

             

            Kodály Tatabánya       – Tatran Prešov „A“                                    9 : 13 (5:8)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 3, Farkas 1, Papp 4/1, Kamacsai, Székzky, Barabás, Bagi, Bariva, Nagy 1/1, Kádar, Hornyák, Zovits
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 1, Lozák, Tomáš, P.Podracký 1, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 5/1, Vaňo , Schnierez 1, Kubík, Matisko 3

                

            HK Kúpele Bojnice      – ŠKP Bratislava                                          17 : 12 (12:3)
            HK Kúpele :
            Kuna – Sobota 5, Pračko, Holdoš 1, A.Smetánka 2, Matulay, T.Oboňa, Rendek 1, T.Smetánka 1, K.Dúbravka 1, M.Dúbravka, Pazdera 1, Uhlíř , Hasák 1, Ostihoň 4/2, M.Oboňa
            ŠKP: Koller – Modrovský 5, Ivány 1, Budinský, Šimončič, Varga 2/2, Kiss 1, Simonics 1, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 1, Popelka 1

               

            Kodály Tatabánya        – HCB Karviná                                              20 : 23   (8:10)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 8/3, Farkas 2, Papp 8/1, Kamacsai 1, Székzky, Barabás, Bagi, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák 1, Zovits
            HCB: Pavlík, Buzek – Rúža 8, Noworyta 5, Jančička 1, Zamarsky 7/1, Hála, Bílek, Kurnik 1, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko

             

            Tatran Prešov „B“       – MŠK Pov. Bystrica                                14 : 18  (6:11)
            Tatran „B“:
            Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák 1, Kmec 2, Stašik 4, Kopaňa 4, Birkner 3/1, Biroš , Bencko , Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský
            MŠK : Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 6/1, Likavec, Oselský 1, Buday 2, Štefina 3, Pastierik 2, Maliar 4/1

             

            HK Topoľčany            - Tatran Prešov „A“                                     10 : 17  (4:8)
            HK:
            Škvarenina – Gregor 1, Vlnka 2/1, Želiska, Valent , Kober 1, Ondruš, Valko , Tóth 4, Babčan , Šípoš 1, Matejovič, Fábry, Kostolný 1
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 4, Lozák 2/1, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 1, J.Podracký, Olejár 3/2, Vaňo 2, Schnierez 1, Kubík, Matisko 4/1

                         

            A3 – KodályTatabánya    –  B 4 -Tatran Prešov „B“                         17 : 11  (11:4)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 4/1, Farkas 2, Papp 6/2, Kamacsai 2, Székzky 1, Barabás 1, Bagi, Bariva, Nagy, Kádar 1, Hornyák, Zovits
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik 1, Raďák, Kmec 1, Stašik, Kopaňa 5/1, Birkner 1, Biroš , Bencko , Guľaša 1, Kohút 2, Hreha, Rychvalský

             

             B 3 ŠKP Bratislava        – A 4 HK Topoľčany                                 13 : 14  (5:8)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 4, Ivány 1, Budinský 3, Šimončič, Varga , Kiss, Simonics 2/1, Mišovič, Balga 1, Petrula, Kišš 2, Popelka
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 3, Želiska, Valent 1, Kober 4, Ondruš, Valko , Tóth 2, Babčan 1, Šípoš , Matejovič 1, Fábry, Kostolný 2

             

            A 1 HCB Karviná            - B 2 HK Kúpele Bojnice                         20 : 9 (10:3)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 3, Noworyta, Jančička 2, Zamarsky 6/1, Hála 1, Bílek 2, Kurnik, Pinkas, Halama 3, Jastrzemsky 1, Pyszko 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 2/1, A.Smetánka, Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka, K.Dúbravka, M.Dúbravka, Pazdera 2, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 5, M.Oboňa

             

            B 1  MŠK Pov. Bystrica – A 2  Tatran Prešov „A“                      16 : 15 (8:7)
            MŠK :
            Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 9/3, Likavec, Oselský, Buday,  Štefina 1, Pastierik 3, Maliar 3/1
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 3, Lozák 1, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 6/2, Vaňo , Schnierez, Kubík 3/1, Matisko

             

            o 7. Miesto
             Tatran Prešov „B“ – ŠKP Bratislava                                      7 : 15  (5:9)
            Tatran „B“:
            Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec 1, Stašik 1, Kopaňa 2, Birkner 3/1, Biroš , Bencko , Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský
            ŠKP: Koller – Modrovský 4, Ivány 1, Budinský 3/2, Šimončič 2, Varga , Kiss, Simonics, Mišovič, Balga 1, Petrula 1, Kišš 2, Popelka  1

             

            o 5. miesto
            Kodály Tatabánya – HK Topoľčany                                     13 : 11  (6:4)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 3/1, Farkas 4, Papp 2, Kamacsai 1, Székzky 1, Barabás 1, Bagi 1, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák, Zovits
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 2, Želiska 4/2, Valent, Kober 1, Ondruš, Valko , Tóth 1, Babčan 2/1, Šípoš , Matejovič, Fábry, Kostolný 1

             

            o 3. miesto
            Tatran Prešov „A“ – HK Kúpele Bojnice                            13 : 17  (5:8)
            Tatran „A“:
            Cerula, Sumilas – Demčák 1, Lozák, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 3, J.Podracký, Olejár 4, Vaňo , Schnierez 2, Kubík 1, Matisko 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 5, A.Smetánka, Matulay, T.Oboňa 1/1, Rendek 2, T.Smetánka 2, K.Dúbravka, M.Dúbravka, Pazdera 3, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 4, M.Oboňa

             

            o 1. miesto

            HCB Karviná – MŠK Považská Bystrica                         22 : 15 (11:7)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 4, Noworyta 3, Jančička, Zamarsky 8/3, Hála, Bílek 1, Kurnik 3, Pinkas, Halama, Jastrzemsky, Pyszko 3
            MŠK :Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 6/2, Likavec, Oselský 1, Buday 1,  Štefina 2, Pastierik 5, Maliar

             

            CELKOVÉ PORADIE

            1. miesto HCB Karviná  

            2. miesto MŠK Pov.Bystrica

            3. miesto HK Kúpele Bojnice

            4. miesto Tatran Prešov „A“

            5. miesto Kodály Tatabánya

            6. miesto HK Topoľčany

            7. miesto ŠKP Bratislava

            8. miesto Tatran Prešov „B“

             

            PRAGUE HANDBALL CUP 2017 Ml. dorast

                 Prague Handball Cup je veľký medzinárodný turnaj v hádzanej pre mládež v srdci Eúropy, v Prahe – hlavnom meste Českej republiky. Turnaj je organizovaný pravidelne cez veľkonočné sviatky už od roku 1992. Za dobu jeho existencie sa turnaja zúčastnilo viac ako 122 000 účastníkov, 8067 družstiev zo 42 krajín Európy, Ázie, Ameriky a Afriky.  Usporiadateľom turnaja je spolok Prague Handball Club. Najvýznamnejším partnerom po celý čas trvania turnaja je Hlavné mesto Praha.

            V roku 2017 sa uskutečnil už 26. ročník turnaja a to v termíne od 24.3.2017 do 28.3.2017.

            Turnaj je každoročne organizovaný pod novým logom, čím je svojím zpôsobom jedinečný.

                  V jednom z najväčších halových turnajov na svete  PRAGUE HANDBALL CUP 2017 mal opäť zastúpenie aj hádzanársky oddiel MŠK Považská Bystrica v kategórii  MA – starší dorast a MB – mladší dorast.

            V záplave mládežníckych družstiev sa nestratili ani starší a mladší dorastenci  MŠK Považská Bystrica.

            Výsledky mladších dorastencov Prague Handball Cup 2017

                 V kategórii mladších dorastencov  bolo 66 družstiev, rozdelených do 11-tich základných skupín.

            Skupina MB 6:

            MŠK Považská Bystrica – Sokol Vršovice (CZE)                   9 : 12 (6:6)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba, Pat.Kľúčik, Valášek 2, Urík 2, Osleský 2, Maliar 1, Aujeský 1, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Macabi Tel Aviv HC ( ISR)          14 : 13 (7:7)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba 1, Pat.Kľúčik, Valášek 5, Urík 4, Osleský 2, Maliar 2, Aujeský , Stoklasa, Hutňan , Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – SM Tauras ( LIT)                          10 : 13 (5:5)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba , Pat.Kľúčik, Valášek 2, Urík 1, Osleský 2, Maliar 2, Aujeský 1, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – MTV Stadeln ( GER)                    16 : 9 (9:6)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba 1, Pat.Kľúčik 1, Valášek 2, Urík 2, Osleský, Maliar 3, Aujeský 7, Stoklasa, Hutňan, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Skanderborg Hadnbold( DEN)   13 : 18 (8:9)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba, Pat.Kľúčik 1, Valášek 3, Urík 2, Osleský, Maliar , Aujeský 6, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

            Poradie v základnej časti MB6:
            1.     
            Skanderborg Handbold (DEN)                       5  5 0 0   81:51   10b.
            2.     Maccabi Tel Aviv HC (ISR)                           5  3 0 2   62:54     6b.
            3.     MŠK Pov. Bystrica (SVK)                            5  2 0 3   62:65     4b.
            4.     
            SM Tauras (LIT)                                             5  2 0 3   64:60      4b.
            5.     MTV Stadeln (GER)                                       5  2 0 3   46:67      4b.
            6.     Sokol Vršovice (CZE)                                     5  1 0 4   52:70      0b.

            Hlavná časť:

            MŠK Považská Bystrica – WAT Atzgersdorf (AUT)           10 : 14 (7:6)

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba, Pat.Kľúčik , Valášek 1, Urík 1, Osleský 1, Maliar , Aujeský 5, Stoklasa 1, Hutňan , Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Koge Handbold (DEN)             7 : 11 (3:6) 
            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba, Pat.Kľúčik , Valášek 1, Urík 1, Osleský 1, Maliar , Aujeský 5, Stoklasa 1, Hutňan , Pastierik

             

            MLADŠÍ   DORASTENCI  MŠK Považská Bystrica

            Orávik Michal, Lahdo Noel, Buday Marián – Zábavčík Dominik, Bottril Marek, Kašuba Jozef, Patrik Kľúčik, Valášek Eduard, Urík David, Oselský Matúš, Maliar Marián, Aujeský Kristián, Stoklasa Theodor, Hutňan Martin, Pastierik Patrik

             

             

            POLANKA CUP 2017
             

            Od piatka 10.6.2017 do nedele 12.6.2017 sa v Polanke nad Odrou konal 23.ročník medzinárodného mládežníckeho turnaja v hádzanej Polanka cup 2017. MŠK hádzanársky oddiel Považská Bystrica zastupovali dve družstvá v kategórii mini 6 + 1 pod vedením Mgr. Vladimíra Šebeňa:

            MŠK Považská Bystrica „A“:
            Hradil Alex, Hradňanský Alexander, Chudý Adam, Kopernický Samue, Kucharík Adam, Kvaššay Adam, Lovecký David, Markovič Martin, Porubec Adrián, Roman Marek, Šesták Róbert, Tarnek Richard a Urban Tobias

            MŠK Považská Bystrica „B“:
            Adam Timotej,  Badač Jakub, Ďurec Samuel, Chabada Ľubomír, Chabada Martin, Janiga Ján, Krátky Michal, Križan Filip, Kvaššay Filip, Lagíň Denis, Riljak Artur, Valášek Michal a Zeman Juraj

             

             Skupina D1:
            Sokol Poruba, MŠK Považská Bystrica „B“, KH Zbrojovka Vsetín, Sokol Hrabúvka, HK Ivančice, DTJ Polanka

             

            DTJ Polanka      –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                11 : 8
            MŠK „B“: Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 1, Adam 1, Chabada 1

            HK Zbrojovka Vsetín  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                        5 : 7
            MŠK „B“: Badač 2, Križan 2, F.Kvaššay 1, Riljak 1, Krátky 1

            HK Ivančice  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                      9 : 13
            MŠK „B“: Križan 4, Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 1, Riljak 1, Krátky 1, Lagíň 1

            Sokol Hrabúvka  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                9 : 15
            MŠK „B“: Križan 5, Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 2,  Krátky 1, Chabada 1, Adam 1

            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                    5 : 5
            MŠK „B“: Križan 1, Badač 2, F.Kvaššay 1, Ďurec 1

            Poradie v skupine:
            1. Sokol Poruba                                      5    4   1   0     39 : 29   9 bodov

            2. MŠK Považská Bystrica „B“           5    3   1   1     48 : 39   7 bodov
            3. KH Zbrojovka Vsteín                         5    3   0   2     44 : 35   6 bodov

            4. Sokol Hrabúvka                                  5    2   0   3     52 : 57   4 body

            5. HK Ivančice                                        5    1   0   4     52 : 58   2 body

            6. DTJ Polanka                                       5    1   0   4     43 : 60   2 body

            Semifinále:
            HK Kúpele Bojnice  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                          16 : 7
            MŠK „B“: Križan 3, Badač 2, F.Kvaššay 1, Ďurec 1

            O 3.miesto:
            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                      3 : 3   1 : 2 na 7m
            MŠK „B“: Križan 1, Badač 1, F.Kvaššay 1, 7 m-  Križan 1, Krátky 1

             

            Skupina D2:
            HK Kúpele Bojnice,  MŠK Považská Bystrica „A“, Sokol Klimkovice, SKP Frýdek Místek, ŠKH Agrokarpaty Pezinok, TJ Sokol Krmelín

             

            TJ Sokol Krmelín   –  MŠK Pov. Bystrica „A“                             1 : 18
            MŠK „A“: Kopernický 6, Urban 4, Roman 4, Porubec 2, Hradil 1, Kucharík 1

            ŠKH Agrokarpaty Pezinok  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                  10 : 12
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 2, Roman 3, Porubec 2,  Kucharík 1, Šesták 1

            Sokol Klimkovice  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                  8 : 14
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 3, Roman 4, Porubec 1,  Kucharík 2, Hradil 1

            HK Kúpele Bojnice  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                              17 : 11
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 2, Roman 3, Porubec 2,  Šesták 1

            SKP Frýdek Místek  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                6 : 12
            MŠK „A“: Kopernický 2, Urban 4, Roman 3, Porubec 1,  Kucharík 1, Hradil 1

            Poradie v skupine:
            1. HK Kúpele Bojnice                             5    5   0   0     71 : 42   10 bodov

            2. MŠK Považská Bystrica „A“           5    4   0   1     67 : 42   8 bodov
            3. Sokol Klimkovice                               5    2   1   2     54 : 58   5 bodov

            4. SKP Frýdek Místek                             5    2   0   3     50 : 62   4 body

            5. ŠKH Agrokarpaty Pezinok                 5    1   1   3     53 : 51   3 body

            6. TJ Sokol Krmelín                                5    0   0   5     23 : 63   0 bodov

            Semifinále:
            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                        4 : 10
            MŠK „A“: Roman 3, Kopernický 3, Urban 3, Porubec 1

            o 1.miesto:
            HK Kúpele Bojnice –  MŠK Pov. Bystrica „A“                               9 : 15
            MŠK „A“: Roman 3, Kopernický 3, Urban 5, Porubec 2, Hradil 1, Kucharík 1

             

             

             

             

             

            MARTIN – turnaj minižiakov v hádzanej

             

            MŠK Považská Bystrica – HCB Karviná „A“                              14 : 10  (6:5)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 3, Urban 1, Porubec, Adam, Vojtek, Roman 6, Pavlík, Kucharík, L.Štefina 4, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – HC CVČ Čadca                                   23 : 2  (10:1)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 6, Urban 11, Porubec 3, Adam, Vojtek, Roman , Pavlík, Kucharík 1, L.Štefina 2, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – MŠK HáO Kysucké Nové Mesto        19 : 8  (11:4)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 5, Urban 5, Porubec , Adam, Vojtek, Roman 5, Pavlík, Kucharík , L.Štefina 4, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – MHáK Martin                                     14 : 12  (6:6)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 6/1, Urban 6, Porubec 1, Adam, Vojtek, Roman 1, Pavlík, Kucharík , L.Štefina , Ľ.Chabada

             

            Celkové poradie
            1. MŠK Považská Bystrica                  4    4   0   0     70 : 32   8 bodov
            2.
            MŠK HO K.N.Mesto                         4    2   0   2     64 : 62   4 body

            3. HCB Karviná „A“                              4    2   0   2     67 : 64   4 body

            4. MHák Martin                                     4    2   0   2     62 : 63   4 body

            5. HC CVČ Čadca                                 4    0   0   4     42 : 84   0 bodov

             

            Najlepší brankár:  Vojtěch Kožušník – HCB Karviná „A“

            Najlepší hráč :  Lukáš Štefina – MŠK Považská Bystrica

            Najlepší strelec: Benjamin Beliaček – MŠK HáO Kysucké Nové Mesto

             

             

            Turnaj 4 miest Považská Bystrica

            MŠK Považská Bystrica 2004  -  HC Sporta Hlohovec 2004                  12 : 15  (7:9)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 3, Urban, F.Kvaššay 1, Ďurec, Štesták, Roman 3, Krátky, Kucharík, Hradil, Križan, Porubec, L.Štefina 3, Timotej, Riljak 2
            HC: Horniak, Kollár – Kolarovič, Balko 5/1, Slížik, Poláček 1, Kubička 4, Kollár, Hromek, Brunčák 2, Ondrejička 2, Kurinec 1

             

            MŠK Považská Bystrica 2002 – HC Sporta Hlohovec 2002                   19 : 15  (10:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 4, Orávik 1, Sokola 6/1, Kvaššay 2, Karvaš, Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardián 4
            HC: Balko, Daniš – Slovák 1, Madový 1, Kubrovič, Kurek, Pereslény 8/2, Dolník 1, Mokrý, Antala, Triebeľ 4, Libant             
             

            HC Zubří 2004                          – Kodály KC 2004                                   21 : 5  (8:2)
            HC Zubří 2002                           - Kodály KC 2002                                    16 : 13  (9:8)
            Kodály KC 2004                        -  HC Sporta Hlohovec 2004                       8 : 15  (2:8)
            Kodály KC 2002                        -  HC Sporta Hlohovec 2002                 18 : 20  (11:13)

            MŠK Považská Bystrica 2004  -  HC Zubří 2004                                    18 : 16  (10:6)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 2, Urban, F.Kvaššay , Ďurec, Štesták, Roman 8/2, Krátky, Kucharík, Hradil, Križan, Porubec 1, L.Štefina 5/1, Timotej, Riljak 2
            HC: Kovář – Pšenica 3, Krpelík, Mareda 3, M.Zeman 1, A.Zeman, Ondruch , Krupa 9/1, Zapletal

            MŠK Považská Bystrica 2002  -  HC Zubří 2002                                    15 : 16  (8:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Sokola 5/1, Kvaššay 7/3, Karvaš, Podstrásky, Petrík , Janek 1, Gardián
            HC: Cibulec – Mořkovský 4, Jurajda 2, Skýpala, Zeman , Hanskut, Románek  2, Adam, Cabák , Žúrek 1, Havran 7

             

            HC Zubří 2004                              -  HC Sporta Hlohovec 2004              15 : 15  (8:5)
            HC Zubří 2002                              -  HC Sporta Hlohovec 2002              21 : 14 (9:6)

             

            MŠK Považská Bystrica 2004   -  Kodály KC 2004                                  20 : 3 (11:1)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 2, Urban, F.Kvaššay , Ďurec 5, Štesták 1, Roman 2, Krátky 2, Kucharík, Hradil 1, Križan 1, Porubec 2, L.Štefina 4/1, Timotej, Riljak
            Kodály: Horváth, Szegedi –Rózsa, Malir, Fodor, Fogel 1, Buda, Bánkuti ,Veréb 1, Chovanec 1, Vetó

            MŠK Považská Bystrica  2002  -  Kodály KC 2002                                24: 18  (11:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik 3, Sokola 6, Kvaššay 7/2, Karvaš 1, Podstrásky, Petrík , Janek 3, Gardián 2
            Kodály: Pulik, Marte-Rivera – Hocsák 2, Oláh , Bodnár 1, Kiss 4, Marx , Kucsera 4, Nyers , Bačta 1/1, Hidi 1, Major 1, Krancz 4/1

             

            Poradie mladší žiaci 2004:

            1. HC Sporta Hlohovec

            2. MŠK Pov. Bystrica

            3. HC Zubří

            4. Kodály KC Tatabánya

             

            Poradie starší žiaci 2002:

            1. HC Zubří

            2. MŠK Pov. Bystrica

            3. HC Sporta Hlohovec

            4. Kodály KC Tatabánya

            Celkovým víťazom turnaja ŠTYROCH MIEST roč. 2004 družstvo MŠK Považská Bystrica a celkové druhé miesto v kategórii 2002 obsadilo družstvo MŠK Považská Bystrica 2002.

            Turnaj 4 miest roč. 2002 a 2004 – Tatabánya (HUN)

            MSK Povazská Bystrica 2004 - Kodály Zoltán ISK 2004                       17 : 9

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan 1, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták 1, L.Štefina 2, Adam 1, Krátky, Hradil 2, Pavlík 1, Porubec, Kopernický 7, Riljak 1

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - Kodály Zoltán ISK 2002                      17 : 12

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie, Karvaš 1, Sokola 2, Plšek 5, Kvaššay 7, Zigo, Petrík, Janek, L.Štefina, Gardian 2

             

            MSK Povazská Bystrica 2004 – HC Zubri 2004                                     12 : 9

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták, L.Štefina 3, Adam, Krátky, Hradil 1, Pavlík 1, Porubec 2, Kopernický 4, Riljak

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - HC Zubri 2002                                     15 : 23

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie, Karvaš 1, Sokola 3, Plšek 1, Kvaššay 5, Zigo, Petrík, Janek 2, L.Štefina, Gardian 3

             

            MSK Povazská Bystrica 2004 – MSK Hlohovec 2004                            16 : 8

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan 3, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták 1, L.Štefina 2, Adam, Krátky, Hradil 2, Pavlík, Porubec , Kopernický 6, Riljak 1

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - MSK Hlohovec 2002                               18 : 8

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie 2, Karvaš , Sokola 3, Plšek 5, Kvaššay 8, Zigo, Petrík, Janek , L.Štefina, Gardian

            Poradie kola v Tatabányi 2004                               Poradie kola v Tatabányi 2002

            1. MŠK Považská Bystrica 2004                              1. HC Zubří 2002
            2. HC Sporta Hlohovec  2004                                     2. MŠK Považská Bystrica 2002
            3.
            HC Zubří 2004                                                        3. Kodály Tatabánya 2002
            4. Kodály Tatabánya 2004                                          4. HC Sporta Hlohovec  2002

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA ŠTYROCH MIEST 2004     

            1. MŠK Považská Bystrica 2004
            2. HC Sporta Hlohovec 2004
            3. HC Zubří 2004
            4. Kodály Tatabánya 2004

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA ŠTYROCH MIEST 2002

            1. HC Zubří 2002
            2. MŠK Považská Bystrica 2002
            3. HC Sporta Hlohovec 2002
            4. Kodály Tatabánya 2002

            Dobiáš Cup 2017

             

            o 5. místo TJ Tatran Bohunice – MŠK Pov. Bystrica     13 : 11
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie, Orávik 2, Jánošík, Karvaš, Plšek, B.Kvaššay, Likavec, Krivulčík 1, M.Štefina 6, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 2, Martinka

            MŠK Pov. Bystrica - ŠKP Bratislava                               8 : 13
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik, Jánošík, Karvaš, Plšek 1, B.Kvaššay 2, Likavec 1, Krivulčík, M.Štefina 2, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 1, Martinka

            HC Zlín 2002_d - MŠK Pov. Bystrica                            11 : 15
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik 1, Jánošík 1, Karvaš, Plšek 4, B.Kvaššay 4, Likavec, Krivulčík 2, M.Štefina 1, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián , Martinka 1

             

            MŠK Pov. Bystrica – TJ Sokol Nové Bránice                24 : 5

            MŠK: Mateášik, Kučera – Trabelssie 4, Orávik 5, Jánošík, Karvaš, Plšek 2, B.Kvaššay 3, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky 1, Petrík, Gajdoš 1, Gardián 5, Martinka

            TJ STM Olomouc 2002 – MŠK Pov. Bystrica                 7 : 15
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik 4, Jánošík, Karvaš, Plšek 2, B.Kvaššay 2, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky, Petrík, Gajdoš 1, Gardián 2, Martinka

            TJ Rožnov p.R. „A“ – MŠK Pov. Bystrica                      10 : 10
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Jánošík, Karvaš, Plšek 1, B.Kvaššay 3, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 1, Martinka

             

             

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA

            1. ŠKP Bratislava
            2. TJ Slovan Modra
            3. TJ Rožnov pod Radhošťěm „A“
            4. SK Žeravice
            5. TJ Tatran Bohunice
            6. MŠK Považská Bystrica
            7. HC Zlín
            8. TJ Cement Hranice
            9. TJ STM Olomouc
            10. HC Zubří
            11. TJ Sokol Nové Bránice
            12. TJ Senice na Hané
            13. TJ Rožnov pod Radhoštěm „B“

             

            Starší žiaci našej školy sa v novembri zúčastnili na tradičnom medzinárodnom turnaji – Dobiáš Cup v Rožnove pod Radhoštěm. Ani tentokrát nás nesklamali a podali veľmi dobré výkony a napokon v turnaji obsadili 3. miesto.

            Výsledky:

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HC Zubří                             -  21 : 13,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  TJ Slovan Modra                -  19 : 14,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HC Dukla Praha II              -  15 : 12,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  Tatran Prešov                      -  12 : 20,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HK Baník Most                  -  15 : 13,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  TJ Rožnov p.R.                   -    9 : 16,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  ŠKP Bratislava „B“            -  18 :   9,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HK Baník Most                  -    7 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HC Zubří                             -  11 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HK Kúpele Bojnice            -  10 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  DTJ Polanka n.O.               -  15 : 12.

             

            Celkové poradie:

            1. HC Dukla Praha II
            2. Tatran Prešov
            3. MŠK Pov. Bystrica „A“
            4. HK Baník Most
            5. TJ Rožnov p.R.
            6. TJ Slovan Modra
            7. ŠKP Bratislava „A“
            8. HC Dukla Praha II
            9. HC Zubří
            10. HK Kúpele Bojnice
            11. MŠK Pov. Bystrica „B“
            12. DTJ Polanka
            13. ŠKP Bratislava „B“

            Aj touto cestou, svojimi dobrými výsledkami ďakujeme nášmu mestu za podporu.

            ĎAKUJEME!!!!!

                 Poradie :

            1.  ZŠ Mukačevská Prešov           3 3 0 0  57 : 31   6 b.

            2.  ZŠ Slovanská Pov. Bystrica     3 2 0 1  34 : 37    4 b.

            3.  CVČ Dúha Hlohovec               3 1 0 2  28 : 30    2 b.

            4.  ZŠ Nábrežná Nové Zámky       3 0 0 3  23 : 44    0 b.

                 Všetkým zúčastneným žiakom blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy a klubu. O strieborné medaily pre našu školu sa zaslúžili títo žiaciLukáš Štefina, Marek Roman, Samuel Kopernický, Tobias Urban, Adam Kvaššay, Filip Kvaššay, Adrián Porubec, Róbert Šesták, Jakub Badač, Adam Kucharík, Timotej Adam, Samuel Ďurec, Denis Lagíň, Artur Riljak, Michal Krátky, Alex Hradil a Filip Križan.

             

            Interbal Tatabánya

            Starší a mladší žiaci našej školy sa v januári zúčastnili na tradičnom medzinárodnom turnaji – Interbal v Tatabányi. Ani tentokrát nás nesklamali a podali veľmi dobré výkony a napokon v turnaji obsadili 3. a 4. miesto.

             

            Výsledky starší žiaci:

            MŠK Považská Bystrica  – ŠKP Bratislava                                      15 : 9   (6:4)

            MŠK : Krajčí, Mateášik – Stoklasa, Kašuba 1, Urík 2, Valášek 7, Oselský 1, Buday, Pastierik 2, Jánošík, Maliar 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Dabas KC VSE                                     14 : 20   (9:8)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 1, Urík 1, Valášek 7, Oselský 1, Buday 1, Pastierik 1, Jánošík, Maliar 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Kodály Z. ISK                                       9 : 19   (4:8)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 2, Urík 1, Valášek 1, Oselský 1, Buday 2, Pastierik 1, Jánošík, Maliar 1

             

            MŠK Považská Bystrica  – HK Nové Zámky                                   12 : 11   (4:6)

            MŠK: Krajčí, Mateášik –Stoklasa, Kašuba 2, Urík 2, Valášek 1, Oselský 2, Buday , Pastierik 4, Jánošík, Maliar 1

             

             

            Celkové poradie

            1. Dabas KC VSE                 8 bodov

            2. Kodály Z. ISK                   6 bodov

            3. MŠK Pov. Bystrica         4 body

            4. ŠKP Bratislava                  2 body   

            5. HK Nové Zámky               0 bodov

             

            Výsledky mladší žiaci:

            MŠK Považská Bystrica  – Slovan Modra                                      12 : 18   (8:10)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie 4, Orávik, Plšek 5, Šuba, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík, Janek, Gardian 2, Sokola 1

             

            MŠK Považská Bystrica  – HC Zubří                                              11 : 21   (4:12)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie , Orávik, Plšek 2, Šuba 1, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík, Janek 4, Gardian 2, Sokola 2

             

            MŠK Považská Bystrica  – Dabas KC VSE                                     12 : 11   (7:5)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie , Orávik, Plšek 4, Šuba, Hrnčík, Karvaš, Zigo, Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardian 1, Sokola 5

             

            MŠK Považská Bystrica  – Kodály Z. ISK                                       12 : 11   (8:7)

            MŠK : Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Plšek 4, Šuba, Hrnčík, Karvaš 1, Zigo, Podstrásky, Petrík 1, Janek,  Gardian 1, Sokola 3

             

            MŠK Považská Bystrica  – HK Nové Zámky                                   16 : 15   (10:10)

            MŠK : Gajdoš,Kučera – Trabelssie 6, Orávik, Plšek 3,  Šuba, Hrnčík, Karvaš,  Zigo 1,  Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardian 2, Sokola 2

             

            Celkové poradie

            1. HC Zubří                        10 bodov

            2. Kodály Z. ISK                  6 bodov

            3. Slovan Modra                   6 bodov   

            4. MŠK Pov. Bystrica         6 bodov

            5. Dabas KC VSE                 2 body

            6. HK Nové Zámky              0 bodov

             

             

            COPOS CUP Pov. Bystrica

             

            MŠK Pov. Bystrica      - HK Kúpele Bojnice                                   16 : 10  (8:8)
            MŠK :
            Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa 1, Zendek, Valášek 5/1, Likavec, Oselský 4, Buday, Štefina 2, Pastierik 2, Maliar 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 2, A.Smetánka 2, Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka, K.Dúbravka 2, M.Dúbravka, Pazdera, Uhlíř 1, Hasák, Ostihoň 3, M.Oboňa

             

            HCB Karviná                - HK Topoľčany                                          19 : 15  (11:10)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 6, Noworyta 1, Jančička, Zamarsky 10/3, Hála, Bílek, Kurnik, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko 1
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 1, Želiska, Valent 1, Kober, Ondruš, Valko 7, Tóth, Babčan 4, Šípoš, Matejovič, Fábry, Kostolný 2

             

            ŠKP Bratislava            – MŠK Považská Bystrica                            6 : 13  (2:8)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 2, Ivány, Budinský 1, Šimončič 2/1, Varga, Kiss, Simonics, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 1, Popelka
            MŠK : Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 4, Likavec, Oselský, Buday, Štefina 3, Pastierik 1, Maliar 5/1

             

            HK Topoľčany             – Kodály Tatabánya                                    15 : 17  (7:8)
            HK:
            Škvarenina – Gregor, Vlnka 1, Želiska, Valent 2, Kober 4, Ondruš, Valko 2/1, Tóth 4, Babčan 2/1, Šípoš, Matejovič, Fábry, Kostolný
            Kodály: Szaák, Bogyó – Horváth 3/1, Farkas 1, Papp 5, Kamacsai 1, Székzky 1, Barabás 2, Bagi 4, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák, Zovits

             

            HK Kúpele Bojnice     – Tatran Prešov „B“                                     16 : 4  (8:3)
            HK Kúpele :
            Kuna – Sobota 3, Pračko, Holdoš 1, A.Smetánka , Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka 1, K.Dúbravka 7, M.Dúbravka, Pazdera 1, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 3/1, M.Oboňa
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec, Stašik, Kopaňa 2, Birkner, Biroš 1, Bencko 1, Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský

             

            HCB Karviná                – Tatran Prešov „A“                                 21  : 12  (11:8)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 1, Noworyta 4, Jančička 2, Zamarsky 11/3, Hála, Bílek 1, Kurnik 1, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 2, Lozák, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 3/1, Vaňo 1, Schnierez 2, Kubík, Matisko 2

             

            ŠKP Bratislava            - Tatran Prešov „B“                                         20 : 14 (11:7)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 5, Ivány, Budinský 4, Šimončič 1, Varga 1, Kiss, Simonics 2, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 7/3, Popelka
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec 4, Stašik 1, Kopaňa 4, Birkner 3, Biroš, Bencko 2, Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský

             

            Kodály Tatabánya       – Tatran Prešov „A“                                    9 : 13 (5:8)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 3, Farkas 1, Papp 4/1, Kamacsai, Székzky, Barabás, Bagi, Bariva, Nagy 1/1, Kádar, Hornyák, Zovits
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 1, Lozák, Tomáš, P.Podracký 1, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 5/1, Vaňo , Schnierez 1, Kubík, Matisko 3

                

            HK Kúpele Bojnice      – ŠKP Bratislava                                          17 : 12 (12:3)
            HK Kúpele :
            Kuna – Sobota 5, Pračko, Holdoš 1, A.Smetánka 2, Matulay, T.Oboňa, Rendek 1, T.Smetánka 1, K.Dúbravka 1, M.Dúbravka, Pazdera 1, Uhlíř , Hasák 1, Ostihoň 4/2, M.Oboňa
            ŠKP: Koller – Modrovský 5, Ivány 1, Budinský, Šimončič, Varga 2/2, Kiss 1, Simonics 1, Mišovič, Balga, Petrula, Kišš 1, Popelka 1

               

            Kodály Tatabánya        – HCB Karviná                                              20 : 23   (8:10)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 8/3, Farkas 2, Papp 8/1, Kamacsai 1, Székzky, Barabás, Bagi, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák 1, Zovits
            HCB: Pavlík, Buzek – Rúža 8, Noworyta 5, Jančička 1, Zamarsky 7/1, Hála, Bílek, Kurnik 1, Pinkas, Halama, Jastrzemsky 1, Pyszko

             

            Tatran Prešov „B“       – MŠK Pov. Bystrica                                14 : 18  (6:11)
            Tatran „B“:
            Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák 1, Kmec 2, Stašik 4, Kopaňa 4, Birkner 3/1, Biroš , Bencko , Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský
            MŠK : Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 6/1, Likavec, Oselský 1, Buday 2, Štefina 3, Pastierik 2, Maliar 4/1

             

            HK Topoľčany            - Tatran Prešov „A“                                     10 : 17  (4:8)
            HK:
            Škvarenina – Gregor 1, Vlnka 2/1, Želiska, Valent , Kober 1, Ondruš, Valko , Tóth 4, Babčan , Šípoš 1, Matejovič, Fábry, Kostolný 1
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 4, Lozák 2/1, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 1, J.Podracký, Olejár 3/2, Vaňo 2, Schnierez 1, Kubík, Matisko 4/1

                         

            A3 – KodályTatabánya    –  B 4 -Tatran Prešov „B“                         17 : 11  (11:4)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 4/1, Farkas 2, Papp 6/2, Kamacsai 2, Székzky 1, Barabás 1, Bagi, Bariva, Nagy, Kádar 1, Hornyák, Zovits
            Tatran „B“: Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik 1, Raďák, Kmec 1, Stašik, Kopaňa 5/1, Birkner 1, Biroš , Bencko , Guľaša 1, Kohút 2, Hreha, Rychvalský

             

             B 3 ŠKP Bratislava        – A 4 HK Topoľčany                                 13 : 14  (5:8)
            ŠKP:
            Koller – Modrovský 4, Ivány 1, Budinský 3, Šimončič, Varga , Kiss, Simonics 2/1, Mišovič, Balga 1, Petrula, Kišš 2, Popelka
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 3, Želiska, Valent 1, Kober 4, Ondruš, Valko , Tóth 2, Babčan 1, Šípoš , Matejovič 1, Fábry, Kostolný 2

             

            A 1 HCB Karviná            - B 2 HK Kúpele Bojnice                         20 : 9 (10:3)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 3, Noworyta, Jančička 2, Zamarsky 6/1, Hála 1, Bílek 2, Kurnik, Pinkas, Halama 3, Jastrzemsky 1, Pyszko 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 2/1, A.Smetánka, Matulay, T.Oboňa, Rendek, T.Smetánka, K.Dúbravka, M.Dúbravka, Pazdera 2, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 5, M.Oboňa

             

            B 1  MŠK Pov. Bystrica – A 2  Tatran Prešov „A“                      16 : 15 (8:7)
            MŠK :
            Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 9/3, Likavec, Oselský, Buday,  Štefina 1, Pastierik 3, Maliar 3/1
            Tatran „A“: Cerula, Sumilas – Demčák 3, Lozák 1, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 2, J.Podracký, Olejár 6/2, Vaňo , Schnierez, Kubík 3/1, Matisko

             

            o 7. Miesto
             Tatran Prešov „B“ – ŠKP Bratislava                                      7 : 15  (5:9)
            Tatran „B“:
            Urbanek, Danč – Ferenc, Židzik, Raďák, Kmec 1, Stašik 1, Kopaňa 2, Birkner 3/1, Biroš , Bencko , Guľaša, Kohút, Hreha, Rychvalský
            ŠKP: Koller – Modrovský 4, Ivány 1, Budinský 3/2, Šimončič 2, Varga , Kiss, Simonics, Mišovič, Balga 1, Petrula 1, Kišš 2, Popelka  1

             

            o 5. miesto
            Kodály Tatabánya – HK Topoľčany                                     13 : 11  (6:4)
            Kodály:
            Szaák, Bogyó – Horváth 3/1, Farkas 4, Papp 2, Kamacsai 1, Székzky 1, Barabás 1, Bagi 1, Bariva, Nagy, Kádar, Hornyák, Zovits
            HK: Škvarenina – Gregor, Vlnka 2, Želiska 4/2, Valent, Kober 1, Ondruš, Valko , Tóth 1, Babčan 2/1, Šípoš , Matejovič, Fábry, Kostolný 1

             

            o 3. miesto
            Tatran Prešov „A“ – HK Kúpele Bojnice                            13 : 17  (5:8)
            Tatran „A“:
            Cerula, Sumilas – Demčák 1, Lozák, Tomáš, P.Podracký, Bak, Magdolen 3, J.Podracký, Olejár 4, Vaňo , Schnierez 2, Kubík 1, Matisko 2
            HK Kúpele : Kuna – Sobota, Pračko, Holdoš 5, A.Smetánka, Matulay, T.Oboňa 1/1, Rendek 2, T.Smetánka 2, K.Dúbravka, M.Dúbravka, Pazdera 3, Uhlíř , Hasák, Ostihoň 4, M.Oboňa

             

            o 1. miesto

            HCB Karviná – MŠK Považská Bystrica                         22 : 15 (11:7)
            HCB:
            Pavlík, Buzek – Rúža 4, Noworyta 3, Jančička, Zamarsky 8/3, Hála, Bílek 1, Kurnik 3, Pinkas, Halama, Jastrzemsky, Pyszko 3
            MŠK :Krajčí, Mateášik – Jánošík, Plšek, Stoklasa, Zendek, Valášek 6/2, Likavec, Oselský 1, Buday 1,  Štefina 2, Pastierik 5, Maliar

             

            CELKOVÉ PORADIE

            1. miesto HCB Karviná  

            2. miesto MŠK Pov.Bystrica

            3. miesto HK Kúpele Bojnice

            4. miesto Tatran Prešov „A“

            5. miesto Kodály Tatabánya

            6. miesto HK Topoľčany

            7. miesto ŠKP Bratislava

            8. miesto Tatran Prešov „B“

             

            PRAGUE HANDBALL CUP 2017 Ml. dorast

                 Prague Handball Cup je veľký medzinárodný turnaj v hádzanej pre mládež v srdci Eúropy, v Prahe – hlavnom meste Českej republiky. Turnaj je organizovaný pravidelne cez veľkonočné sviatky už od roku 1992. Za dobu jeho existencie sa turnaja zúčastnilo viac ako 122 000 účastníkov, 8067 družstiev zo 42 krajín Európy, Ázie, Ameriky a Afriky.  Usporiadateľom turnaja je spolok Prague Handball Club. Najvýznamnejším partnerom po celý čas trvania turnaja je Hlavné mesto Praha.

            V roku 2017 sa uskutečnil už 26. ročník turnaja a to v termíne od 24.3.2017 do 28.3.2017.

            Turnaj je každoročne organizovaný pod novým logom, čím je svojím zpôsobom jedinečný.

                  V jednom z najväčších halových turnajov na svete  PRAGUE HANDBALL CUP 2017 mal opäť zastúpenie aj hádzanársky oddiel MŠK Považská Bystrica v kategórii  MA – starší dorast a MB – mladší dorast.

            V záplave mládežníckych družstiev sa nestratili ani starší a mladší dorastenci  MŠK Považská Bystrica.

            Výsledky mladších dorastencov Prague Handball Cup 2017

                 V kategórii mladších dorastencov  bolo 66 družstiev, rozdelených do 11-tich základných skupín.

            Skupina MB 6:

            MŠK Považská Bystrica – Sokol Vršovice (CZE)                   9 : 12 (6:6)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba, Pat.Kľúčik, Valášek 2, Urík 2, Osleský 2, Maliar 1, Aujeský 1, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Macabi Tel Aviv HC ( ISR)          14 : 13 (7:7)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba 1, Pat.Kľúčik, Valášek 5, Urík 4, Osleský 2, Maliar 2, Aujeský , Stoklasa, Hutňan , Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – SM Tauras ( LIT)                          10 : 13 (5:5)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba , Pat.Kľúčik, Valášek 2, Urík 1, Osleský 2, Maliar 2, Aujeský 1, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – MTV Stadeln ( GER)                    16 : 9 (9:6)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba 1, Pat.Kľúčik 1, Valášek 2, Urík 2, Osleský, Maliar 3, Aujeský 7, Stoklasa, Hutňan, Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Skanderborg Hadnbold( DEN)   13 : 18 (8:9)       

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill, Kašuba, Pat.Kľúčik 1, Valášek 3, Urík 2, Osleský, Maliar , Aujeský 6, Stoklasa, Hutňan 1, Pastierik

            Poradie v základnej časti MB6:
            1.     
            Skanderborg Handbold (DEN)                       5  5 0 0   81:51   10b.
            2.     Maccabi Tel Aviv HC (ISR)                           5  3 0 2   62:54     6b.
            3.     MŠK Pov. Bystrica (SVK)                            5  2 0 3   62:65     4b.
            4.     
            SM Tauras (LIT)                                             5  2 0 3   64:60      4b.
            5.     MTV Stadeln (GER)                                       5  2 0 3   46:67      4b.
            6.     Sokol Vršovice (CZE)                                     5  1 0 4   52:70      0b.

            Hlavná časť:

            MŠK Považská Bystrica – WAT Atzgersdorf (AUT)           10 : 14 (7:6)

            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba, Pat.Kľúčik , Valášek 1, Urík 1, Osleský 1, Maliar , Aujeský 5, Stoklasa 1, Hutňan , Pastierik

             

            MŠK Považská Bystrica – Koge Handbold (DEN)             7 : 11 (3:6) 
            MŠK:  Orávik, Lahdo, Buday – Zábavčík, Bottrill 1, Kašuba, Pat.Kľúčik , Valášek 1, Urík 1, Osleský 1, Maliar , Aujeský 5, Stoklasa 1, Hutňan , Pastierik

             

            MLADŠÍ   DORASTENCI  MŠK Považská Bystrica

            Orávik Michal, Lahdo Noel, Buday Marián – Zábavčík Dominik, Bottril Marek, Kašuba Jozef, Patrik Kľúčik, Valášek Eduard, Urík David, Oselský Matúš, Maliar Marián, Aujeský Kristián, Stoklasa Theodor, Hutňan Martin, Pastierik Patrik

             

             

            POLANKA CUP 2017
             

            Od piatka 10.6.2017 do nedele 12.6.2017 sa v Polanke nad Odrou konal 23.ročník medzinárodného mládežníckeho turnaja v hádzanej Polanka cup 2017. MŠK hádzanársky oddiel Považská Bystrica zastupovali dve družstvá v kategórii mini 6 + 1 pod vedením Mgr. Vladimíra Šebeňa:

            MŠK Považská Bystrica „A“:
            Hradil Alex, Hradňanský Alexander, Chudý Adam, Kopernický Samue, Kucharík Adam, Kvaššay Adam, Lovecký David, Markovič Martin, Porubec Adrián, Roman Marek, Šesták Róbert, Tarnek Richard a Urban Tobias

            MŠK Považská Bystrica „B“:
            Adam Timotej,  Badač Jakub, Ďurec Samuel, Chabada Ľubomír, Chabada Martin, Janiga Ján, Krátky Michal, Križan Filip, Kvaššay Filip, Lagíň Denis, Riljak Artur, Valášek Michal a Zeman Juraj

             

             Skupina D1:
            Sokol Poruba, MŠK Považská Bystrica „B“, KH Zbrojovka Vsetín, Sokol Hrabúvka, HK Ivančice, DTJ Polanka

             

            DTJ Polanka      –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                11 : 8
            MŠK „B“: Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 1, Adam 1, Chabada 1

            HK Zbrojovka Vsetín  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                        5 : 7
            MŠK „B“: Badač 2, Križan 2, F.Kvaššay 1, Riljak 1, Krátky 1

            HK Ivančice  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                      9 : 13
            MŠK „B“: Križan 4, Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 1, Riljak 1, Krátky 1, Lagíň 1

            Sokol Hrabúvka  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                9 : 15
            MŠK „B“: Križan 5, Badač 3, F.Kvaššay 2, Ďurec 2,  Krátky 1, Chabada 1, Adam 1

            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                    5 : 5
            MŠK „B“: Križan 1, Badač 2, F.Kvaššay 1, Ďurec 1

            Poradie v skupine:
            1. Sokol Poruba                                      5    4   1   0     39 : 29   9 bodov

            2. MŠK Považská Bystrica „B“           5    3   1   1     48 : 39   7 bodov
            3. KH Zbrojovka Vsteín                         5    3   0   2     44 : 35   6 bodov

            4. Sokol Hrabúvka                                  5    2   0   3     52 : 57   4 body

            5. HK Ivančice                                        5    1   0   4     52 : 58   2 body

            6. DTJ Polanka                                       5    1   0   4     43 : 60   2 body

            Semifinále:
            HK Kúpele Bojnice  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                          16 : 7
            MŠK „B“: Križan 3, Badač 2, F.Kvaššay 1, Ďurec 1

            O 3.miesto:
            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „B“                                      3 : 3   1 : 2 na 7m
            MŠK „B“: Križan 1, Badač 1, F.Kvaššay 1, 7 m-  Križan 1, Krátky 1

             

            Skupina D2:
            HK Kúpele Bojnice,  MŠK Považská Bystrica „A“, Sokol Klimkovice, SKP Frýdek Místek, ŠKH Agrokarpaty Pezinok, TJ Sokol Krmelín

             

            TJ Sokol Krmelín   –  MŠK Pov. Bystrica „A“                             1 : 18
            MŠK „A“: Kopernický 6, Urban 4, Roman 4, Porubec 2, Hradil 1, Kucharík 1

            ŠKH Agrokarpaty Pezinok  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                  10 : 12
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 2, Roman 3, Porubec 2,  Kucharík 1, Šesták 1

            Sokol Klimkovice  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                  8 : 14
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 3, Roman 4, Porubec 1,  Kucharík 2, Hradil 1

            HK Kúpele Bojnice  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                              17 : 11
            MŠK „A“: Kopernický 3, Urban 2, Roman 3, Porubec 2,  Šesták 1

            SKP Frýdek Místek  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                6 : 12
            MŠK „A“: Kopernický 2, Urban 4, Roman 3, Porubec 1,  Kucharík 1, Hradil 1

            Poradie v skupine:
            1. HK Kúpele Bojnice                             5    5   0   0     71 : 42   10 bodov

            2. MŠK Považská Bystrica „A“           5    4   0   1     67 : 42   8 bodov
            3. Sokol Klimkovice                               5    2   1   2     54 : 58   5 bodov

            4. SKP Frýdek Místek                             5    2   0   3     50 : 62   4 body

            5. ŠKH Agrokarpaty Pezinok                 5    1   1   3     53 : 51   3 body

            6. TJ Sokol Krmelín                                5    0   0   5     23 : 63   0 bodov

            Semifinále:
            Sokol Poruba  –  MŠK Pov. Bystrica „A“                                        4 : 10
            MŠK „A“: Roman 3, Kopernický 3, Urban 3, Porubec 1

            o 1.miesto:
            HK Kúpele Bojnice –  MŠK Pov. Bystrica „A“                               9 : 15
            MŠK „A“: Roman 3, Kopernický 3, Urban 5, Porubec 2, Hradil 1, Kucharík 1

             

             

             

             

             

            MARTIN – turnaj minižiakov v hádzanej

             

            MŠK Považská Bystrica – HCB Karviná „A“                              14 : 10  (6:5)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 3, Urban 1, Porubec, Adam, Vojtek, Roman 6, Pavlík, Kucharík, L.Štefina 4, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – HC CVČ Čadca                                   23 : 2  (10:1)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 6, Urban 11, Porubec 3, Adam, Vojtek, Roman , Pavlík, Kucharík 1, L.Štefina 2, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – MŠK HáO Kysucké Nové Mesto        19 : 8  (11:4)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 5, Urban 5, Porubec , Adam, Vojtek, Roman 5, Pavlík, Kucharík , L.Štefina 4, Ľ.Chabada

             

            MŠK Považská Bystrica – MHáK Martin                                     14 : 12  (6:6)

            MŠK „B“: Lagíň – Kopernický 6/1, Urban 6, Porubec 1, Adam, Vojtek, Roman 1, Pavlík, Kucharík , L.Štefina , Ľ.Chabada

             

            Celkové poradie
            1. MŠK Považská Bystrica                  4    4   0   0     70 : 32   8 bodov
            2.
            MŠK HO K.N.Mesto                         4    2   0   2     64 : 62   4 body

            3. HCB Karviná „A“                              4    2   0   2     67 : 64   4 body

            4. MHák Martin                                     4    2   0   2     62 : 63   4 body

            5. HC CVČ Čadca                                 4    0   0   4     42 : 84   0 bodov

             

            Najlepší brankár:  Vojtěch Kožušník – HCB Karviná „A“

            Najlepší hráč :  Lukáš Štefina – MŠK Považská Bystrica

            Najlepší strelec: Benjamin Beliaček – MŠK HáO Kysucké Nové Mesto

             

             

            Turnaj 4 miest Považská Bystrica

            MŠK Považská Bystrica 2004  -  HC Sporta Hlohovec 2004                  12 : 15  (7:9)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 3, Urban, F.Kvaššay 1, Ďurec, Štesták, Roman 3, Krátky, Kucharík, Hradil, Križan, Porubec, L.Štefina 3, Timotej, Riljak 2
            HC: Horniak, Kollár – Kolarovič, Balko 5/1, Slížik, Poláček 1, Kubička 4, Kollár, Hromek, Brunčák 2, Ondrejička 2, Kurinec 1

             

            MŠK Považská Bystrica 2002 – HC Sporta Hlohovec 2002                   19 : 15  (10:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 4, Orávik 1, Sokola 6/1, Kvaššay 2, Karvaš, Podstrásky, Petrík 1, Janek 1, Gardián 4
            HC: Balko, Daniš – Slovák 1, Madový 1, Kubrovič, Kurek, Pereslény 8/2, Dolník 1, Mokrý, Antala, Triebeľ 4, Libant             
             

            HC Zubří 2004                          – Kodály KC 2004                                   21 : 5  (8:2)
            HC Zubří 2002                           - Kodály KC 2002                                    16 : 13  (9:8)
            Kodály KC 2004                        -  HC Sporta Hlohovec 2004                       8 : 15  (2:8)
            Kodály KC 2002                        -  HC Sporta Hlohovec 2002                 18 : 20  (11:13)

            MŠK Považská Bystrica 2004  -  HC Zubří 2004                                    18 : 16  (10:6)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 2, Urban, F.Kvaššay , Ďurec, Štesták, Roman 8/2, Krátky, Kucharík, Hradil, Križan, Porubec 1, L.Štefina 5/1, Timotej, Riljak 2
            HC: Kovář – Pšenica 3, Krpelík, Mareda 3, M.Zeman 1, A.Zeman, Ondruch , Krupa 9/1, Zapletal

            MŠK Považská Bystrica 2002  -  HC Zubří 2002                                    15 : 16  (8:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Sokola 5/1, Kvaššay 7/3, Karvaš, Podstrásky, Petrík , Janek 1, Gardián
            HC: Cibulec – Mořkovský 4, Jurajda 2, Skýpala, Zeman , Hanskut, Románek  2, Adam, Cabák , Žúrek 1, Havran 7

             

            HC Zubří 2004                              -  HC Sporta Hlohovec 2004              15 : 15  (8:5)
            HC Zubří 2002                              -  HC Sporta Hlohovec 2002              21 : 14 (9:6)

             

            MŠK Považská Bystrica 2004   -  Kodály KC 2004                                  20 : 3 (11:1)
            MŠK:
            Lagíň, A.Kvaššay – Kopernický 2, Urban, F.Kvaššay , Ďurec 5, Štesták 1, Roman 2, Krátky 2, Kucharík, Hradil 1, Križan 1, Porubec 2, L.Štefina 4/1, Timotej, Riljak
            Kodály: Horváth, Szegedi –Rózsa, Malir, Fodor, Fogel 1, Buda, Bánkuti ,Veréb 1, Chovanec 1, Vetó

            MŠK Považská Bystrica  2002  -  Kodály KC 2002                                24: 18  (11:8)
            MŠK:
            Gajdoš, Kučera – Trabelssie 2, Orávik 3, Sokola 6, Kvaššay 7/2, Karvaš 1, Podstrásky, Petrík , Janek 3, Gardián 2
            Kodály: Pulik, Marte-Rivera – Hocsák 2, Oláh , Bodnár 1, Kiss 4, Marx , Kucsera 4, Nyers , Bačta 1/1, Hidi 1, Major 1, Krancz 4/1

             

            Poradie mladší žiaci 2004:

            1. HC Sporta Hlohovec

            2. MŠK Pov. Bystrica

            3. HC Zubří

            4. Kodály KC Tatabánya

             

            Poradie starší žiaci 2002:

            1. HC Zubří

            2. MŠK Pov. Bystrica

            3. HC Sporta Hlohovec

            4. Kodály KC Tatabánya

            Celkovým víťazom turnaja ŠTYROCH MIEST roč. 2004 družstvo MŠK Považská Bystrica a celkové druhé miesto v kategórii 2002 obsadilo družstvo MŠK Považská Bystrica 2002.

            Turnaj 4 miest roč. 2002 a 2004 – Tatabánya (HUN)

            MSK Povazská Bystrica 2004 - Kodály Zoltán ISK 2004                       17 : 9

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan 1, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták 1, L.Štefina 2, Adam 1, Krátky, Hradil 2, Pavlík 1, Porubec, Kopernický 7, Riljak 1

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - Kodály Zoltán ISK 2002                      17 : 12

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie, Karvaš 1, Sokola 2, Plšek 5, Kvaššay 7, Zigo, Petrík, Janek, L.Štefina, Gardian 2

             

            MSK Povazská Bystrica 2004 – HC Zubri 2004                                     12 : 9

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták, L.Štefina 3, Adam, Krátky, Hradil 1, Pavlík 1, Porubec 2, Kopernický 4, Riljak

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - HC Zubri 2002                                     15 : 23

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie, Karvaš 1, Sokola 3, Plšek 1, Kvaššay 5, Zigo, Petrík, Janek 2, L.Štefina, Gardian 3

             

            MSK Povazská Bystrica 2004 – MSK Hlohovec 2004                            16 : 8

            MŠK 2004: Roman, A.Kvaššay – Križan 3, F.Kvaššay 1, Lagíň, Šesták 1, L.Štefina 2, Adam, Krátky, Hradil 2, Pavlík, Porubec , Kopernický 6, Riljak 1

             

            MSK Povazská Bystrica 2002 - MSK Hlohovec 2002                               18 : 8

            MŠK 2002: Gadjoš, Roman – Trabelssie 2, Karvaš , Sokola 3, Plšek 5, Kvaššay 8, Zigo, Petrík, Janek , L.Štefina, Gardian

            Poradie kola v Tatabányi 2004                               Poradie kola v Tatabányi 2002

            1. MŠK Považská Bystrica 2004                              1. HC Zubří 2002
            2. HC Sporta Hlohovec  2004                                     2. MŠK Považská Bystrica 2002
            3.
            HC Zubří 2004                                                        3. Kodály Tatabánya 2002
            4. Kodály Tatabánya 2004                                          4. HC Sporta Hlohovec  2002

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA ŠTYROCH MIEST 2004     

            1. MŠK Považská Bystrica 2004
            2. HC Sporta Hlohovec 2004
            3. HC Zubří 2004
            4. Kodály Tatabánya 2004

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA ŠTYROCH MIEST 2002

            1. HC Zubří 2002
            2. MŠK Považská Bystrica 2002
            3. HC Sporta Hlohovec 2002
            4. Kodály Tatabánya 2002

            Dobiáš Cup 2017

             

            o 5. místo TJ Tatran Bohunice – MŠK Pov. Bystrica     13 : 11
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie, Orávik 2, Jánošík, Karvaš, Plšek, B.Kvaššay, Likavec, Krivulčík 1, M.Štefina 6, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 2, Martinka

            MŠK Pov. Bystrica - ŠKP Bratislava                               8 : 13
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik, Jánošík, Karvaš, Plšek 1, B.Kvaššay 2, Likavec 1, Krivulčík, M.Štefina 2, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 1, Martinka

            HC Zlín 2002_d - MŠK Pov. Bystrica                            11 : 15
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik 1, Jánošík 1, Karvaš, Plšek 4, B.Kvaššay 4, Likavec, Krivulčík 2, M.Štefina 1, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián , Martinka 1

             

            MŠK Pov. Bystrica – TJ Sokol Nové Bránice                24 : 5

            MŠK: Mateášik, Kučera – Trabelssie 4, Orávik 5, Jánošík, Karvaš, Plšek 2, B.Kvaššay 3, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky 1, Petrík, Gajdoš 1, Gardián 5, Martinka

            TJ STM Olomouc 2002 – MŠK Pov. Bystrica                 7 : 15
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 1, Orávik 4, Jánošík, Karvaš, Plšek 2, B.Kvaššay 2, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky, Petrík, Gajdoš 1, Gardián 2, Martinka

            TJ Rožnov p.R. „A“ – MŠK Pov. Bystrica                      10 : 10
            MŠK:
            Mateášik, Kučera – Trabelssie 2, Orávik, Jánošík, Karvaš, Plšek 1, B.Kvaššay 3, Likavec, Krivulčík, M.Štefina 3, Podstrásky, Petrík, Gajdoš, Gardián 1, Martinka

             

             

            CELKOVÉ PORADIE TURNAJA

            1. ŠKP Bratislava
            2. TJ Slovan Modra
            3. TJ Rožnov pod Radhošťěm „A“
            4. SK Žeravice
            5. TJ Tatran Bohunice
            6. MŠK Považská Bystrica
            7. HC Zlín
            8. TJ Cement Hranice
            9. TJ STM Olomouc
            10. HC Zubří
            11. TJ Sokol Nové Bránice
            12. TJ Senice na Hané
            13. TJ Rožnov pod Radhoštěm „B“

             

            Starší žiaci našej školy sa v novembri zúčastnili na tradičnom medzinárodnom turnaji – Dobiáš Cup v Rožnove pod Radhoštěm. Ani tentokrát nás nesklamali a podali veľmi dobré výkony a napokon v turnaji obsadili 3. miesto.

            Výsledky:

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HC Zubří                             -  21 : 13,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  TJ Slovan Modra                -  19 : 14,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HC Dukla Praha II              -  15 : 12,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  Tatran Prešov                      -  12 : 20,

            MŠK Pov. Bystrica „A“      -  HK Baník Most                  -  15 : 13,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  TJ Rožnov p.R.                   -    9 : 16,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  ŠKP Bratislava „B“            -  18 :   9,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HK Baník Most                  -    7 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HC Zubří                             -  11 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  HK Kúpele Bojnice            -  10 : 19,

            MŠK Pov. Bystrica „B“       -  DTJ Polanka n.O.               -  15 : 12.

             

            Celkové poradie:

            1. HC Dukla Praha II
            2. Tatran Prešov
            3. MŠK Pov. Bystrica „A“
            4. HK Baník Most
            5. TJ Rožnov p.R.
            6. TJ Slovan Modra
            7. ŠKP Bratislava „A“
            8. HC Dukla Praha II
            9. HC Zubří
            10. HK Kúpele Bojnice
            11. MŠK Pov. Bystrica „B“
            12. DTJ Polanka
            13. ŠKP Bratislava „B“

            Aj touto cestou, svojimi dobrými výsledkami ďakujeme nášmu mestu za podporu.

            ĎAKUJEME!!!!!

          • Podpora a prevencia zdravého životného štýlu

          • Rozhovorov, besied či hier na túto tému nie je nikdy dosť. Vždy sa nájde niekto, kto povie, že sa dozvedel niečo nové, zaujímavé a táto alebo tamtá informácia ma presvedčila o tom, že sa budem o seba a svoje telo príkladne starať a dávať na seba pozor.
            Preto sa v mesiacoch október a november uskutočnili prednášky a besedy s pani Mgr. Bašovou z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Pre žiakov prvého a druhého ročníka bola pripravená téma „Zdravý životný štýl“ a „Starostlivosť o zúbky.“ Tretí a štvrtý ročník sa venoval osvete a prevencii v oblasti drogovej závislosti.